Search

Loading

Reizen met kinderen

Speciaal voor ouders & kinderen (maar ook grootouders, verdere familie én vrienden kunnen mee op pad) organiseren wij avontuurlijke vakanties.
Deze reizen zijn zowel voor de ouders als voor de kinderen een nieuw avontuur, dat zij samen beleven. Voor kinderen is het ook leuk dat er andere kinderen mee op reis gaan: ze hebben speelkameraadjes bij de hand en vermaken zich met elkaar.

Ook ouders die zonder partner die met hun kinderen op reis willen zijn bij ons meer dan welkom, en zij zijn vrijwel nooit de enige in een groep. Ervaring heeft geleerd dat op onze reizen iedereen die daar open voor staat snel aansluiting vindt, echter gelukkig zonder dwang. Ook wie meer op zich zelf wil zijn, zal zijn of haar plek goed weten te vinden.

Al onze reizen zijn actief en avontuurlijk. We overnachten in eenvoudige, maar vaak sfeervolle en zeker schone hotels waar kinderen welkom zijn, tijdens de wandeltochten wordt vaak gekampeerd. Vervoer gaat met een eigen bus, zodat we regelmatig kunnen stoppen: niet alleen om wat te eten of te drinken en naar de wc te gaan, maar ook wanneer er onderweg wat te beleven valt!

Ook onze individuele reizen zijn goed met kinderen te maken, zonodig passen wij het programma aan hen aan. 

               

 

printPrint

tell a friendTell a Friend