Search

Loading

Reiservaringen Turkije

Turkije, Istanbul en de East Lycean Way, mei 2016

Hoi  Gabrielle,

Hier een korte terugblik op drie weken Turkije. We vonden ’t een fantastische reis, hebben heerlijk gewandeld/ gehiket en zijn heel tevreden over alle hotels/ pensions waar jullie ons lieten overnachten.

Ook de verdeling van het aantal overnachtingen aan de zuidkust, meestal twee en drie in Kekova en Cirali, het was allemaal geweldig! We kunnen het iedereen aanraden. Hierdoor konden we elke overnachtingsplaats, de directe omgeving en de mensen net iets beter leren kennen.

Wat ook opviel: alle managers van de hotels zijn verrekt aardige en gastvrije mensen! En: alle transfers verliepen vlekkeloos!!

Speciaal Kayakoy was leuk omdat we het prachtige boek ‘Vogels zonder vleugels’ van Louis de Bernières hebben gelezen.

Kortom, heel veel dank en niets dan lof!!!

Mochten jullie ooit geïnteresseerden hebben voor de East Lycean Way, geef ze dan gerust ons e-mailadres.

Hartelijke groet,
Marieke van Leeuwen
Jaap Toorenaar


Turkije, studiereis naar Cappadocië en de kust, oktober 2015.

Beste mevrouw Pot,

Bedankt voor uw mail.
Ik zou u nog graag willen  bedanken voor de prachtige locaties die u voor ons hebt uitgekozen en het reisschema.
Wij hebben goed  kunnen werken (genoeg tijd en ruimte tijdens de reis) maar ook veel interessante dingen kunnen zien, heerlijke wandelingen  gemaakt , lekker gegeten, in bijzondere hotels geslapen  en vooral ongelooflig  aardige en gastvrije mensen ontmoet.

Nogmaals dank voor het organiseren van deze mooie reis  en uw belangstelling,

Met vriendelijke  groeten,
B.H.
 


Turkije, de Lycische kust, oktober 2014

Geachte mevrouw Pot,

Onze reis naar Turkije was een succes. De hotels waren uitstekend, het transport op tijd, de routes goed beschreven en ook het weer, hoewel  dat dat neem ik aan buiten uw invloed staat, was op een enkele dag regen na fantastisch.

Kortom: ook namens mijn reis-partner hartelijk bedankt

Robert Korving

Turkije, de Lycische kust, september 2014

Beste Gabrielle,

We zijn nu een kleine week terug van onze reis naar Turkije. Het was een mooie mix van cultuur, natuur en uitrusten! We hebben een geweldige tijd gehad. Bedankt voor het samenstellen en regelen van de reis!
Vriendelijke groeten,
Marjanne BroederRondreis door Midden en Oost-Turkije, voorjaar 2014

Goedendag Gabrielle,

We zijn al even terug uit Turkije. We hebben een fantastische vakantie gehad, mede door de goede organisatie.
Prima hotels, enorm aardige en behulpzame turkse mensen ontmoet.
Het contact met je agent i.v.m. een overboeking verliep soepel.
We hebben prachtige dingen gezien.

Het was soms moeilijk ons hotel te vinden ondanks  de tom-tom.
Een taxichauffeur voor ons uit laten rijden is een prima tip.

De combinatie van cultuur, natuur, politiek en religie was een spannende en leverde leuke gesprekken met diverse mensen op.

Dus bedankt en wellicht tot een volgende keer.
Hartelijke groet,

Herman en Ria Diekman.

rondreis Turkije

Beste Gabrielle,

Hieronder een kort verslag van onze reis van Antalya naar Gaziantep.

We hebben een prachtige vakantie in Turkije gehad, zeker voor herhaling vatbaar! Het is een mooi land met vriendelijke, gastvrije en behulpzame mensen.  Tijdens de reis hebben we veel gezien, ook dankzij de vele tips die we van jou kregen.  Af en toe hadden we te weinig tijd voor de vele bezienswaardigheden. Dit komt waarschijnlijk ook omdat we gewend zijn wat meer  tijd voor de dingen te nemen en meestal een dag in een stad nodig hebben om te acclimatiseren en uit te zoeken hoe dingen in zijn werk gaan. 

De route was prachtig! Goede beschrijving. Alle hotels zijn comfortabel. We  genoten van de stijlvolle gebouwen in Ottomaanse stijl en de twee kloosters als overnachtingsplek. Hartelijke ontvangst in alle hotels. Hele enthousiaste ontvangst in Nemrut Dag omdat elk jaar voor twee maanden een groep van ongeveer 20 mensen van de Universiteit van Amsterdam voor onderzoek in hun hotel logeerden. Hier waren zij apetrots op!  Heerlijke uitgebreide ontbijten in alle hotels en overal gratis Wifi.  Het appartement  in Avanos lag midden in een woonwijk, 5 minuten lopen naar het centrum. Op het hele ruime balkon hadden we ’s morgens vroeg een schitterend uitzicht op alle luchtballonnen.

We zijn heel tevreden over jouw snelle informatieve reacties per mail bij het tot stand komen van deze bijzondere reis. Verder vonden wij het erg prettig dat we in Antalya kennismaakten met Berry  én met Kumar:  bij calamiteiten konden we een beroep op hen doen.

Kortom het was een super mooie vakantie.
Dank!

Met vriendelijke groet,
Gert en Annie

Turkije, de Lycische kust

Beste Gabrielle,

We zijn inmiddels alweer twee weken terug uit Turkije.

Turkije is ons uitstekend bevallen, eigenlijk zelfs een eyeopener. Buitengewoon vriendelijk en geciviliseerde bevolking, prachtig land, overweldigende geschiedenis, en heerlijk eten.

Het reisbureau ter plaatse heeft uitstekend zijn werk gedaan. De meeste tijd werden wij opgehaald en gebracht door een Nepalese chauffeur, Kumar, die zeer correct was, prettig in de omgang en rustig reed.

Het hotel in Antalya was goed gelegen, charmant en comfortabel. Zouden we zo naar teruggaan. Het pension van de twee broers in Üçagiz deed heel even twijfelen, maar de kamers waren uitstekend, prachtig uitzicht en schoon. En de twee broers waren erg vriendelijk en hebben met trots hun vissoep gemaakt. De overige avonden hebben wij bij Onur gegeten, wat uitstekend was en mooi gelegen aan de baai.

Verder hebben we ons strak aan je programma gehouden voor wat betreft de wandelingen en boottocht, en dat is goed bevallen. De wandeling naar Apollonia op de laatste wandeldag was een spannende zoektocht door de oudheid, en juist boeiend omdat het niet georganiseerd is.

Kortom, we hebben van een prima vakantie genoten.

Met vriendelijke groet,
Ernst Noorman

printPrint

tell a friendTell a Friend