Search

Loading

Reiservaringen Marokko

Marokko, rondreis met 3-daagse woestijntrektocht, mei 2015.

Beste Gabrielle,

We hebben  een hele goede vakantie gehad. Alles was goed geregeld en verliep ook goed. Het hotel in Fes was erg fijn; goede locatie, mooi en fijne mensen. De dagen in de woestijn waren het absolute hoogtepunt! We hadden erg veel wind de eerste dag en dat loste onze gids goed op door de tweede nacht aan de andere kant van Erg Chebbi in een nomadenhut te overnachten. Voor ons een interessante ervaring. De terugreis door de Toudra-kloof was ook erg leuk. We hebben het hooggebergte en vooral de dorpjes wel als een cultuurshock ervaren door de kinderen die zich bijna voor de auto gooien. En de weg was niet al te goed. Hierdoor leek Ilmichill ineens een wereldstad.
Al met al een hele goede en gevarieerde reis gehad in zo'n korte tijd.
Bedankt voor het regelen.

Met vriendelijke groeten,
Lisette
 


Marokko, de valleien van het zuiden, april 2015

Beste Gabrielle,

Je vroeg ons feedback te geven op de reis: Marokko, de valleien van het zuiden, welke wij gemaakt hebben van 30 maart -11 april jongstleden.
We zijn erg enthousiast over deze reis en hebben er volop van genoten!
De accommodaties waren inderdaad sfeervol en authentiek. Het personeel zeer vriendelijk en voorkomend en de gidsen leuk en informatief. Allen spraken redelijk tot soms goed Engels.
We kregen goede service van de man van het autoverhuurbedrijf, die ons naar een benzinestation aan de uitvalsweg reed, zodat we niet meteen in een nog onbekende auto door het chaotische centrum van Marrakech hoefde te rijden.

Al met al zijn we zeer positief over je aanpak van deze reis.
We hebben een leuke tijd gehad en zijn veel te weten gekomen over de natuur, cultuur en leefomstandigheden in Marokko ten zuiden van het Atlasgebergte.

Met vriendelijke groet,
Frank  en Toos

Marokko trektocht door de woestijn, en een paar dagen aan zee.

Hallo Gabrielle ,

Net terug uit Marokko van een prachtige reis .
Onze complimenten voor de door jou georganiseerde reis, het was in een woord FANTASTISCH.
Alles klopte vanaf dag 1 tot en met dag 14, prachtige hotels ,bus met chauffeur, mooie tocht met erg aardige en verantwoordelijke begeleiders door de Sahara, er ontbrak ons aan niets.
Een reis om nooit te vergeten, dank daar voor.
Vriendelijke groet,
Namens alle 10 deelneemsters van de Vriend-groep,
Els de Bruin

Marokko, rondreis door het noorden, november 2014

Hallo Gabrielle,

We willen je laten weten wederom een prachtige, onvergetelijke vakantie te hebben gehad in Marokko. Het Noorden is totaal verschillend van het Zuiden, de Spaanse, en Portugese erfenis in het Noorden is zeer de moeite waard om te bezoeken. Verder vonden wij het Rifgebergte ook indrukwekkend, vooral de reis tussen Al Hoceima en Fes was prachtig, m.n. het gebied rondom de oude stad Taza.
Verder was alles goed geregeld, de Riad's erg sfeervol en de mensen zeer vriendelijk en gastvrij, zoals we de vorige keer ook zo treffend vonden...kortom, het is een land met 'vele gezichten', en maakt een bezoek erg de moeite waard....

We willen je hartelijk bedanken voor het regelen van onze reis, zodra we weer 'reislustig' worden, ga je weer van ons horen! Onze complimenten....

Met vriendelijke groet,
Henny en Henk

Marokko, de valleien van het zuiden, oktober 2014

Beste Gabrielle,

We hebben werkelijk een heerlijke reis gehad, prima geregeld allemaal en toch
ook nog een beetje avontuurlijk door de originele locaties van de chambres d'hotes. De gidsen tijdens de wandelingen waren een verrassing, we hebben veel interessante gesprekken en informatie gehad. Overal was iedereen even vriendelijk en gastvrij en het eten was heerlijk!
Kortom niets te klagen,in tegendeel!
We gaan je reisaanbod in de gaten houden.

Vriendelijke groeten,

Ellen Mok

Reis door het noorden en midden van Marokko, oktober 2014

Hallo Gabrielle,

we willen je laten weten wederom een prachtige, onvergetelijke vakantie te hebben gehad in Marokko. Het Noorden is totaal verschillend van het Zuiden, de Spaanse, en Portugese erfenis in het Noorden is zeer de moeite waard om te bezoeken. Verder vonden wij het Rifgebergte ook indrukwekkend, vooral de reis tussen Al Hoceima en Fes was prachtig, m.n. het gebied rondom de oude stad Taza.
Verder was alles goed geregeld, de Riad's erg sfeervol en de mensen zeer vriendelijk en gastvrij, zoals we de vorige keer ook zo treffend vonden...kortom, het is een land met 'vele gezichten', en dat maakt een bezoek erg de moeite waard....

We willen je hartelijk bedanken voor het regelen van onze reis, zodra we weer 'reislustig' worden, ga je weer van ons horen! Onze complimenten....

Henk en Henny

Rondreis door Marokko

Beste Gabrielle,

We zijn afgelopen nacht teruggekomen uit Fes. We willen je even doorgeven dat we een geweldige reis hebben gehad met prachtige locaties. Het was Top!  Prachtige locaties en een mooie route. Ook het telefoontje van een medewerkster van het buro uit Marokko, of alles goed ging, zegt genoeg. Geef hun de complimenten ook maar door. Nogmaals het was geweldig en we zullen ons zeker weer melden als we weer iets willen gaan ondernemen.

Groetjes,

Jan en Trudy van den Berg
 

 

printPrint

tell a friendTell a Friend